Jobba med oss!

Perfect Event växer och vi behöver förstärka vårt härliga team med två nya Account Managers. En till vårt kontor i Stockholm och en till vårt kontor i Malmö.

Vem är du?
Du är en driven, nyfiken och prestigelös säljare, gärna med erfarenhet av B2B försäljning men inget krav. I rollen som Account Manager hos oss kommer du identifiera nya kunder samt förvalta nuvarande. Självklart arbetar du alltid med långvariga relationer och du vet helt enkelt att kundvård är något som lönar sig. Förmodligen har du några års erfarenhet av försäljning och gärna också en bakgrund i eventbranschen. I jobbet ingår viss projektledning tillsammans med våra projektledare men fokus ligger alltid på uppsökande försäljning och kundvård. Vi är ett glatt gäng så med en öppen personlighet och med nära till skratt har du vunnit mycket redan från början!

Vilka är vi?
Perfect Event är en Eventbyrå som arbetar med Paketerade upplevelser, Skräddarsydda Event och Konferensförmedling. Bolaget grundades 2015 av 5 passionerade personer med lång erfarenhet i branschen. Vi brinner för event och för att skapa minnesvärda upplevelser för våra kunder. Vi älskar det perfekta eventet!

Vad får du?
I utbyte mot din höga arbetsmoral och ditt alltid lika professionella kundbemötande, får du chansen att bli en del av Sveriges förmodligen bästa och roligaste Eventbyrå. Hos oss får du möjligheten och verktygen för att utvecklas som Account Manager inom eventbranschen. Förutom en levande och fartfylld arbetsplats, vågar vi också lova både kunder och kollegor utöver det vanliga.

Är du vår nästa stjärna i Stockholm? Skicka din ansökan till [email protected]
Är du vår nästa stjärna i Malmö? Skicka din ansökan till [email protected]
Tillträde: 12 januari 2022Vi är Perfect Event

Vi på Perfect Event brinner för våra kunder och för möjligheten att kunna ge dessa ett värde. Ett värde i form av ett berikande möte, en teambildande kickoff eller den ultimata sommarfesten. Vi tror på det personliga och genuina, att med ett ärligt och öppet samarbete kunna skapa långa och goda kundrelationer. Vi älskar att skapa det perfekta eventet och för oss är det viktigt att ha roligt på vägen dit. Vårt arbete präglas alltid av Perfektion, Personlighet och Engagemang.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Kontakta oss direkt eller fyll i formuläret så hör vi av oss.

Karin Andersson

Karin Andersson

Project Manager

+46 708 77 91 88
[email protected]

Jennie Aronsson

Project Manager

+46 765 96 22 50
[email protected]
Åse Larsson

Åse Larsson

Client Director

+46 708 77 91 66
[email protected]

Let´s make it perfect

Fyll i formuläret så hör vi av oss.