Vi är Perfect Event

Vi på Perfect Event brinner för våra kunder och för möjligheten att kunna ge dessa ett värde. Ett värde i form av ett berikande möte, en teambildande kickoff eller den ultimata sommarfesten. Vi tror på det personliga och genuina, att med ett ärligt och öppet samarbete kunna skapa långa och goda kundrelationer. Vi älskar att skapa det perfekta eventet och för oss är det viktigt att ha roligt på vägen dit. Vårt arbete präglas alltid av Perfektion, Personlighet och Engagemang.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Kontakta oss direkt eller fyll i formuläret så hör vi av oss.


Perfect Event Malmö Expanderar!

Perfect Event startade i Malmö 2018 efter att ha varit aktiva i Stockholm sedan 2015. Nu är det dags för Malmökontoret att expandera ytterligare!

Vill du vara med i ett tidigt skede, utveckla och växa tillsammans med Sveriges vassaste Eventbyrå? Just nu letar vi efter vår nästa Account Manager.

Vem är du?

Du är en mogen och driven säljare med erfarenhet av B2B försäljning. I rollen som Account Manager kommer du identifiera nya kunder samt förvalta nuvarande. Självklart arbetar du alltid med långvariga relationer och du vet att kundvård är något som lönar sig.

Förmodligen har du några års erfarenhet av försäljning och gärna också en bakgrund i eventbranschen. I jobbet ingår viss projektledning tillsammans med våra projektledare, men fokus ligger alltid på uppsökande försäljning och kundvård.

Vad får du?

I utbyte mot din höga arbetsmoral och ditt alltid lika professionella kundbemötande, får du chansen att bli en del av Malmös förmodligen bästa och roligaste Eventbyrå.

Hos oss får du möjligheten och verktygen för att utvecklas som Account Manager inom eventbranschen. Förutom en levande och fartfylld arbetsplats, vågar vi också lova både kunder och kollegor utöver det vanliga.

Är du rätt för Perfect Event? Skicka din ansökan till [email protected]

Karin Andersson

Karin Andersson

Project Manager

+46 708 77 91 88
[email protected]

Let´s make it perfect

Fyll i formuläret så hör vi av oss.