Julmatlagning
Passar för 6 - 80 personer
Offertförfrågan
Mångas favorit på julbordet är just fisken – lax och sill av god kvalité och i spännande inläggningar. Vad många inte vet är att du enkelt kan sätta din egen touch på julbordet genom att tillaga den själv.
Lokal 17 med sina erfarna och guldmeriterade kockar guidar oss genom kvällen som startar med ett glas bubbel för att vässa smaklökarna. Sedan följer en presentation av kvällens aktivitet och meny för att därefter bege oss in i det öppna restaurangköket för att sätta igång! Under en timmes tid får ni under ledning av mästerkockarna tillaga tre olika sorters sill, två sorters lax och två olika såser. Ni lär er olika tillagningstekniker, får inspiration och en härlig stund tillsammans med kollegor eller kunder!
Efter aktiviteten är avslutad väntar en välkomponerad trerättersmeny med tillhörande goda drycker i restaurangens härliga matsal – njut av god mat, summera en spännande eftermiddag och låt kvällen bli sen! Självklart får ni vid kvällens slut ta med er era tillagade mästerverk (och recept!) hem för att stoltsera inför familj och vänner!
Lokal 17 drivs av Pembert & Gustafsson, kockduon som inte bara är guldmeriterade utan även stjärnor på matlagningsaktiviteter och matevenemang – här garanteras ni en matupplevelse utöver det vanliga! De serverar nordisk mat med influencer från hela världen. Mat som riktigt sätter guldkant på kvällen!