Vi söker säljare!

Perfect Event växer och vi behöver förstärka vårt härliga team i Stockholm med en ny Account Manager.

Vem är du?

Du är en driven, nyfiken och prestigelös säljare, gärna med erfarenhet av B2B försäljning men inget krav. I rollen som Account Manager hos oss kommer du identifiera nya kunder samt förvalta nuvarande. Självklart arbetar du alltid med långvariga relationer och du vet helt enkelt att kundvård är något som lönar sig.

Förmodligen har du några års erfarenhet av försäljning och gärna också en bakgrund i eventbranschen. I jobbet ingår viss projektledning tillsammans med våra projektledare men fokus ligger alltid på uppsökande försäljning och kundvård. Vi är ett glatt gäng så med en öppen personlighet och med nära till skratt har du vunnit mycket redan från början!

Vilka är vi?

Perfect Event är en Eventbyrå som arbetar med Paketerade upplevelser, Skräddarsydda Event och Konferensförmedling. Bolaget grundades 2015 av 5 passionerade personer med lång erfarenhet i branschen. Vi brinner för event och för att skapa minnesvärda upplevelser för våra kunder. Vi älskar det perfekta eventet!

Vad får du?

I utbyte mot din höga arbetsmoral och ditt alltid lika professionella kundbemötande, får du chansen att bli en del av Sveriges förmodligen bästa och roligaste Eventbyrå.

Hos oss får du möjligheten och verktygen för att utvecklas som Account Manager inom eventbranschen. Förutom en levande och fartfylld arbetsplats vågar vi också lova både kunder och kollegor utöver det vanliga.

Är du vår nästa stjärna? Skicka din ansökan till linda@perfectevent.seTillträde: Augusti 2022


Linda Strömberg

Linda Strömberg

Client Director

+46 707 87 22 01
linda@perfectevent.se
Mattias Lavett

Mattias Lavett

Project Manager

+46 707 87 22 03
mattias@perfectevent.se
Stefan Skantz

Stefan Skantz

Project Manager

+46 707 87 22 04
stefan@perfectevent.se
Fanny Månsson

Fanny Månsson

Client Director

+46 722 93 29 77
fanny@perfectevent.se
Amanda Hartmanis

Amanda Hartmanis

Project Manager

+46 737 44 00 70
amanda@perfectevent.se

Let´s make it perfect

Fyll i formuläret så hör vi av oss.