Vi är Perfect Event

Att med några få ord beskriva sin vision är svårt. Vilka är vi? Vad vill vi? Och framförallt, hur vill vi att våra kunder ska uppfatta oss? Vi har alltid trott på styrkan i det genuina och flexibla. En tanke om att ett individuellt och ärligt samarbete leder till både bättre och mer långsiktiga kundrelationer. En sorts uppriktighet där man med ett gemensamt åtagande skapar förutsättningar för glädje, kreativitet och umgänge. Fina ord för något egentligen ganska enkelt, ord som vi valt att sammanfatta i Perfektion, Personlighet och Engagemang.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Kontakta din favorit direkt eller fyll i formuläret så hör vi av oss


Jobba på Perfect Event

Perfect Event växer och vi behöver förstärka vårt kontor på Stureplan med ytterligare en vass Account Manager.

Vem är du?
Du är en mogen och driven säljare med erfarenhet av B2B försäljning. I rollen som Account Manager kommer du identifiera nya kunder samt förvalta nuvarande. Självklart arbetar du alltid med långvariga relationer och du vet helt enkelt att kundvård är något som lönar sig.

Förmodligen har du några års erfarenhet av försäljning och gärna också en bakgrund i eventbranschen. I jobbet ingår viss projektledning tillsammans med våra projektledare, men fokus ligger alltid på uppsökande försäljning och kundvård. Vi är ett glatt gäng så med en öppen personlighet och med nära till skratt har du vunnit mycket redan från början!

Vilka är vi?
Perfect Event är en Eventbyrå som arbetar med Paketerade upplevelser, Skräddarsydda Event och Konferensförmedling.

Vad får du?
I utbyte mot din höga arbetsmoral och ditt alltid lika professionella kundbemötande, får du chansen att bli en del av Stockholms förmodligen bästa och roligaste Eventbyrå.
Hos oss får du möjligheten och verktygen för att utvecklas som Account Manager inom eventbranschen. Förutom en levande och fartfylld arbetsplats med fantastisk utsikt, vågar vi också lova både kunder och kollegor utöver det vanliga.

Är du vår nästa stjärna? Skicka din CV till linda@perfectevent.se
Mattias Lavett

Mattias Lavett

Project Manager

+46 707 87 22 03
mattias@perfectevent.se
Stefan Skantz

Stefan Skantz

Project Manager

+46 707 87 22 04
stefan@perfectevent.se
Linda Strömberg

Linda Strömberg

Client Director

+46 707 87 22 01
linda@perfectevent.se

Let´s make it perfect

Att hålla sig uppdaterad är viktigt. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få koll på det senaste inom eventbranschen.